URGENT

Demà surten a la venda les entrades per a seguir la final de la Champions al Teatre.

Compartiu aquesta història

Aquests dijous sortiran a la venda els tiquets que donaran accés al teatre per seguir amb pantalla gegant la final de la Lliga de Campions el proper dia 27 de maig.

Les entrades, que es vendran al Vídeo Club Serra i al Cafè, costaran 3€ i inclouran un entrepà de pernil i una beguda, a banda de la pròpia entrada al recinte.

Ja la passada setmana es va poder seguir la final de la Copa del Rei al teatre gràcies a l’organització de RP, la Penya Barcelonista, L’Ajuntament i el Cafè.

A la final de la lliga de Campions, però, s’eliminaran les taules i això permetrà duplicar el nombre de places, que igualment seran limitades.

La final de la Champions, començarà a ¾ de 9 del vespre a l’olímpic de Roma, i enfrontarà el Barça amb el campió de la premier, el Manchester United. Les portes del teatre s’obriran a les 8 del vespre per poder seguir aquesta final en la pantalla de cinema.

Des de la pantalla es seguirà la final gràcies al senyal d’Antena3 tv, i s’espera que la final congregui a unes 250 places, el màxim d’entrades que es posaran a la venda, que es preveu s’esgotin amb facilitat davant l’interès que va generar la primera final transmesa per la pantalla gegant i davant les expectatives de la final de la Champions.

Si el Barça guanya la lliga de Campions, a l’igual que va passar a la final de la Copa del Rei, la Penya barcelonista obsequiarà als assistents amb cava per celebrar-lo.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics