URGENT

Tallaran la via del tren, la N-II i l’autopista per demanar la gratuïtat de la C32.

Compartiu aquesta història

Les plataformes de Premià de Mar, el Masnou, i Vilassar de Mar, preparen per al pròxim dia 5 de juliol una manifestació per reclamar la gratuïtat de l’autopista C-32 al Maresme. Els manifestants tallaran en un mateix matí l’autopista, la via del tren i la carretera, les tres úniques vies de transport terrestre pel baix Maresme.

Segons un dels representants de la Plataforma No N-II, Rafael Anguera, després de diverses mobilitzacions per demanar la conversió de la carretera N-II en via urbana, la coordinadora de plataformes està preparant una nova manifestació que preveu el tall simultani de l’autopista C-32, la via del tren i la carretera a la zona del baix Maresme.

La data escollida és el 5 de juliol, coincidint amb el quarantè aniversari de la inauguració de l’autopista que llavors unia Barcelona i Mataró.

Rafael Anguera ha afegit que s’informarà d’aquests talls perquè des de les administracions es prenguin les mesures de seguretat necessàries. La manifestació comptarà amb el suport dels ajuntaments implicats, de manera que tant l’alcalde de Premià de Mar, com el de Vilassar de Mar, han confirmat que assistiran a la manifestació.

L’aixecament de les barreres de la C-32 i una alternativa per a l’actual N-II és la proposta de la coordinadora de plataformes, que s’ha mantingut inactiva durant un any.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics