Un home mort a Tossa després de caure amb el seu cotxe al mar des d’un penya segat.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’ accident de trànsit va passar a la revirada carretera que voreja la costa entre Tossa de Mar i Sant Feliu de Guíxols. El conductor i únic ocupant del vehicle va quedar atrapat entre la ferralla i submergit a uns sis metres de profunditat després de sortir de la carretera i caure al buit.

L’accident va passar poc després d’un quart de set de la tarda i abans de les nou ja es donava per segura la mort del conductor. Guàrdia Civil, Mossos, Bombers i equips sanitaris van estar treballant durant hores per trobar la millor manera de recuperar el cadàver. No era feina fàcil perquè el cotxe s’havia precipitat daltabaix d’un penya-segat de cinquanta metres d’alt.

Mentre s’estudiava com treure el cadàver i el vehicle de l’aigua, els submarinistes de la Guàrdia Civil i els Bombers van poder confirmar que el cotxe hauria topat contra les roques abans d’enfonsar-se al mar. El fet que presentés diversos desperfectes en la seva part davantera va permetre als policies i bombers descartar que el vehicle hagués caigut directament des de la carretera al fons del mar.

Cap a les 3 de la matinada es va poder retirar el vehicle de l’aigua i amb ell el cadàver del conductor, del qual encara no s’ha facilitat cap informació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics