URGENT

Un home mort a Tossa després de caure amb el seu cotxe al mar des d’un penya segat.

Compartiu aquesta història

L’ accident de trànsit va passar a la revirada carretera que voreja la costa entre Tossa de Mar i Sant Feliu de Guíxols. El conductor i únic ocupant del vehicle va quedar atrapat entre la ferralla i submergit a uns sis metres de profunditat després de sortir de la carretera i caure al buit.

L’accident va passar poc després d’un quart de set de la tarda i abans de les nou ja es donava per segura la mort del conductor. Guàrdia Civil, Mossos, Bombers i equips sanitaris van estar treballant durant hores per trobar la millor manera de recuperar el cadàver. No era feina fàcil perquè el cotxe s’havia precipitat daltabaix d’un penya-segat de cinquanta metres d’alt.

Mentre s’estudiava com treure el cadàver i el vehicle de l’aigua, els submarinistes de la Guàrdia Civil i els Bombers van poder confirmar que el cotxe hauria topat contra les roques abans d’enfonsar-se al mar. El fet que presentés diversos desperfectes en la seva part davantera va permetre als policies i bombers descartar que el vehicle hagués caigut directament des de la carretera al fons del mar.

Cap a les 3 de la matinada es va poder retirar el vehicle de l’aigua i amb ell el cadàver del conductor, del qual encara no s’ha facilitat cap informació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics