Continuen les diferents obres al Polígon Industrial d’En Puigverd.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Si fa uns mesos eren les obres d’urbanització les que afectaven a la zona industrial Nord de PLF, la més propera a Tordera, ara, un cop acabades aquestes obres, continua l’activitat al polígon d’en Puigverd.

Aquests dies Inditex ha obert al trànsit el nou vial que substitueix el tram final que unia el polígon amb la N2. Aquests nou vial, necessari per poder absorbir el nombre de camions previstos per a la planta d’Inditex a PLF, inclou dues rotondes i un ampla de ferm més gran. Aquests nou vial no està del tot finalitzat, però ja s’hi pot circular, ja que els treballs per eliminar el ferm de l’antic camí ja han començat i així com també les obres de l’aparcament de la planta de Bershka a PLF.
Inditex manté que el seu centre logístic es podrà obrir a partir del proper mes de juny.

Un metres més cap a PLF, entre les empreses químiques del polígon, ja són visibles les obres de l’ampliació de l’autopista del Maresme. Aquesta via ràpida enllaçarà el seu final actual amb a la N2 fins a la carretera entre Blanes i Tordera. Això obliga a salvar el riu Tordera, just en aquest punt del polígon i són aquestes obres per construir el viaducte les que ja han començat. Els operaris treballen en l’elevació necessària del terreny per tal de fer el pont que connectarà amb l’altre banda de la Tordera.

Aquestes obres de perllongació de l’autopista, adjudicades a l’empresa Dragados, S.A. comportaran la construcció de més de 4 quilometres d’autopista.
El projecte compta amb un pressupost global de més de 46 milions i mig d’€ i preveu que estigui finalitzat el segon trimestre de l’any que ve.

 

 

 

Obres del Pont a la Tordera i el nou vial d’Inditex

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics