URGENT

Gòspel Viu obrirà i tancarà un concert benèfic ideat per Màrius Serra.

Compartiu aquesta història

L’escriptor català ha ideat un festival benèfic el proper dia 14 de juny a l’auditori de Barcelona, que porta el nom de Mou-te pels Quiets.

Serra ha publicat aquests any el llibre Quiet, un relat sobre el fill de l’escriptor, en Lluís de 8 anys, que té paràlisi cerebral. De fet l’espectacle del dia 14, serà amb benefici de dues fundacions que treballen pels pluridiscapacitats.

L’acte comptarà amb la lectura de fragments del llibre Quiet amb diferents personatges coneguts i combinades amb actuacions musicals.

Aquests festival començarà i acabarà amb l’actuació de la formació palafollenca Gòspel Viu, a qui Màrius Serra va conèixer fa tres anys, durant la campanya electoral al parlament de Catalunya, quan l’escriptor va haver de fer la crònica d’un acte electoral al Palau de la Música on actuaven els gòspel Viu.

En la seva crònica Serra va definir a Gòspel Viu com a 54 veus i 5 músics de negre dirigits per Moisès Sala, un director espectacular que es mou a l’escena com Mick Jagger.

El director de Gòspel Viu, Moisès Sala explica quin serà el paper de la formació en aquest acte benèfic.

L’acte comptarà a més amb les actuacions de Pau Riba i Sergi López, El Tricicle, Nina, Quimi Portet i Els Pets, mentre que les lectures aniran a càrrec de personalitats del món de la cultura i la televisió com Carles Capdevila, Albert Om o Neus Bonet, d’entre molts altres.
Les entrades a l’acte ja són a la venda al Tele-entrada, al preu de 30€.
A més la formació palafollenca ja ha anunciat un nou concert, també a l’auditori passat l’estiu, el 19 de setembre amb el seu espectacle “The Gospel X-Perience!”.

A PLF haurem d’esperar a l’octubre per tornar a gaudir de la música en directe d’aquesta formació, en un doble concert al teatre.
Foto: Moisès Sala en la fotografia promocional de l’acte

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics