URGENT

Diumenge la Mitja Challenge tallarà la N2 des de Calella i fins el Masnou .

Compartiu aquesta història

Aquesta prova atlètica, amb 2200 participants, afectarà al trànsit de la comarca del Maresme aquests proper diumenge al matí.
La mitja Challenge combina tres proves diferents: una cursa d’2 km de natació, un recorregut de 90 km en bicicleta i una cursa de
mitja distància a peu de 21 km.

Aquesta prova atlètica requerirà el tall de la N-II, entre Calella i El Masnou, des de les 6 del matí i fins a 2/4 de 4 de la tarda, entre d’altres actuacions.

L’alternativa per als conductors serà l’autopista C-32 que, gràcies a l’acord al qual han arribat el Consell Comarcal del Maresme, l’ajuntament de Calella i la concessionària ACESA, serà de lliure accés per als conductors que es vegin afectats pel tall de la N-II

A les entrades a l’autopista des dels accessos del Maresme, voluntaris de les ADF lliuraran als usuaris un tiquet que els facilitarà el pas sense haver de pagar peatge. El Consell Comarcal del Maresme i l’Ajuntament de Calella assumiran el cost econòmic d’aquesta gratuïtat de l’autopista.
Les policies locals dels pobles afectats pels talls de trànsit han elaborat rutes alternatives dins els seus municipis, uns planells que es poden consultar a la  plana  web.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics