URGENT

Joan Gallard serà demà el convidat de l’Assumptes Interns.

Compartiu aquesta història

El regidor de serveis de l’Ajuntament de PLF serà entrevistat al programa d’actualitat política d’aquesta emissora. Amb Gallard parlarem de la introducció de la Televisió Digital Terrestre a la nostra comarca, una de les primeres que viurà l’apagada analògica d’aquí a 40 dies. Sabrem en quin punt està la cobertura total d’aquesta tecnologia al municipi, i alhora de l’entrada del nostre poble al consorci de la TV digital del Maresme.

Parlarem de l’ús de l’energia pública a la nostra localitat.

Un estudi del CCM, desvetllava que PLF tenia una despesa energètica per habitant més elevada que la mitjana comarcal, i l’Ajuntament ja fa uns mesos que ha començat a canviar en alguns punts la il.luminació dels carrers per d’altres de més sostenibles.

Parlarem dels serveis a les urbanitzacions, del clavegueram de Ciutat Jardí i dels canvis d’enllumenat pendents al nostre municipi, com a Mas Carbó, a lavd. Costa Brava o a la plaça de les Valls d’Ax.
L’entrevista a Gallart la podreu escoltar després de l’informatius del Migdia tan en la seva edició de la 1 com de les 3.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics