URGENT

L’estat ja té a punt el nou projecte per a les obres de l’autovia aturades entre Sils i Maçanet

Compartiu aquesta història

El Ministeri de Foment té el nou projecte de la futura autovia A-2 entre els municipis de Sils i Maçanet de la Selva sobre la taula, tot i que encara no s’ha donat a conèixer als ajuntaments afectats (Sils, Maçanet de la Selva i Vidreres).

Aquesta nova proposta de Foment arriba set mesos més tard que les obres de desdoblament d’aquest tram selvatà de la N-II -futura A-2- s’aturessin per un sobrecost de les obres, cosa que va provocar que l’empresa adjudicatària abandonés el projecte, cosa que va obligar l’Estat a optar per refer de nou el projecte de tot aquest sector.

Tot i que no es coneix com serà el nou desdoblament de l’autovia, en breu es preveu posar a licitació i adjudicar les obres de desdoblament, ja que la intenció de l’Estat és reiniciar els treballs el més aviat possible, fins i tot abans de finals d’any.

Mentre els treballs resten encara aturats, tècnics del Ministeri de Foment s’han entrevistat amb els ajuntaments afectats per escoltar les seves demandes així com explicar-los alguns dels canvis que s’introduiran en aquest nou traçat.

Pel que fa al tram que va de Maçanet de la Selva fins a Tordera, d’11 quilòmetres de longitud, podria començar el segon semestre d’aquest any.

 

 Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics