URGENT

5 infants es queden sense plaça a la llar d’infants pública de PLF.

Compartiu aquesta història

Avui ha sortit publicada la llista amb els barems dels preinscrits a la llar d’infants municipal, amb les puntuacions aconseguides.

Finalment 5 infants han s’han quedat sense plaça de moment. Tots ells s’havien preinscrit al curs de P2, l’únic que ha tingut més sol.licituds que places ofertades.

Passat el procés al nou grup de P0 s’han preinscrit 8 infants per a les 8 places disponibles. A P1, és a dir per infants nascuts l’any 2008, s’ofertaven 52 places i se n’han sol.licitat 46. En canvi a P2 només s’ofertaven 13 places i ha rebut 18 sol.licituds, pel que s’ha hagut de recorre a la baremació per adjudicar places.

Les places ofertades, 74 en total, són per a nous alumnes, ja que els alumnes que passen de curs ja tenen la seva continuïtat garantida. En total el proper any la llar d’infants tindrà 140 alumnes repartits en els dos centres escolars dels que disposa; l’annex de la Pl. del Fòrum Palatiolo i el propi edifici de la llar.

El període de matrícula començarà el proper dia 8 de juny i s’allargarà fins al dia 12 de juny. Fonts de la llar d’infants indiquen que si algun dels alumnes previstos es dona de baixa a P2, es recorrerà a la llista de 5 alumnes que han quedat, de moment sense plaça. A l’igual, al curs de P1 que encara té places disponibles, durant el procés de matrícula pot acceptar a noves incorporacions, fins un màxim de 6.

El proper curs la llar tindrà 1 aula de p0, 4 de P1, i 4 més de P2. Els més grans seran els que es repartiran en 2 aules a l’annex i 2 més a la llar d’infants.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics