URGENT

Jabier Muguruza tanca avui el Paraules Prenyades 2009.

Compartiu aquesta història

A les 10 del vespre començarà l’última sessió del cicle Paraules Prenyades de PLF, i ho farà amb Jabier Muguruza, qui ja va estar ara fa 2 anys al mateix cicle amb un notable èxit. Muguruza presentarà avui el seu novè disc, Komplizeak, acompanyat pels seus músics.

Muguruza va comenzar la seva carrera amb cançons infantils i en total ha publicat en solitari 8 treballs discogràfics, molts d’ells aclamats per la crítica musical.

A banda de músic, Muguruza també ha explorat el món literari. Va fundar el grup Emak Bakia juntament amb Bernardo Atxaga i Jose Mari Iturralde. Muguruza ha escrit literatura infantil i també per adults.
El director artístic del cicle, Pitu Hernández explica part de la trajectòria de Jabier Muguruza.

Amb aquesta actuació, que com sempre serà gratuïta , acabarà la 7a edició del palafolls paraules prenyades, que s’ha convertit en un referent dins el panorama cultural municipal i comarcal. Al llarg d´aquest anys, palafolls paraules prenyades ha comptat amb la presència de personatges importants dins la cultura catalana com Perejaume, Biel Mesquida, Toni Sala o Màrius Serra entre molts d´altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics