L’Amateur A es quedarà a les portes de jugar la promoció d’ascens a 1a Regional.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A falta d’un partit per acabar el campionat, l’equip palafollenc és 3r a la classificació sense opcions d’assolir la segona plaça, que li donaria dret a jugar la promoció d’ascens a la 1a regional.

El 2n classificat ara com ara és el Guixols amb 69 punts, 4 més que els de PLF. Només els campions de cada grup pugen de categoria directament, mentre que els subcampions dels tres grups de Girona juguen la promoció.

Tot i que el PLF guanyés el seu partit del proper cap de setmana, un encontre assequible contra el Pontense, no podria atrapar al segon classificat i es quedaria a les portes de jugar la promoció d’ascens. Tot i això l’equip palafollenc acabarà la temporada en una bona posició, més tenint en compte que és el primer any que juga en aquesta categoria, després d’aconseguir l’ascens la passada temporada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics