URGENT

Aquesta matinada ha començat la campanya electoral de les eleccions europees.

Compartiu aquesta història

Amb la tradicional enganxada de cartells ha començat aquesta mitjanit la campanya electoral dels propers comicis europeus, que es faran el proper dia 7 de juny.

La campanya al nostre municipi té 2 actes polítics, el primer dels quals aquesta tarda. CiU farà a les 8 una xerrada sobre Catalunya porta d’Europa amb la presència del cap de llista de Mataró de la federació, Joan Mora, que també està ales llistes de CiU a les europees. Acompanyaran a Mora, els diputats al parlament català Jordi Turull i Joan Morell, i el regidor a PLF, Xavier Dalmau.

Aquests acte es farà avui al Casal dels Avis.
L’altre acte electoral a PLF serà el del PSC, que el proper dia 31 de maig farà al barri de St. Lluís una arrossada popular i un acte polític a la fàbrica el Forroll. El convidat dels socialistes a la trobada serà el diputat al congrés i ex alcalde de Mataró Manel Mas.

Esquerra republicana, no té previst cap acte a PLF per aquesta campanya electoral de les europees, ja que l’acte central al Maresme serà a Canet. El cap de llista dels republicans en aquestes eleccions, Oriol Jonqueres, ja va visitar PLF fa unes setmanes per parlar de Catalunya dins Europa.

El PP està fent explicacions sobre la importància del parlament europeu porta a porta i està pendent de confirmació un àpat popular per explicar el programa. La propera setmana s’espera que un diputat popular al Congrés visiti a les associacions de veïns de PLF.

ICV no ha confirmat cap acte polític a la nostra població.

Totes les formacions locals participaran activament amb l’enganxada de cartells electorals aquests dies.

Per als comicis del 7 de juny, PLF tindrà 6377 electors, un 3.5% més que en les passades eleccions a les Corts Espanyoles del març del 2007.

Com ja és habitual a PLF hi haurà 9 meses repartides en els tres col·legis electorals tradicionals; a St Genís, al barri de St Lluís i a l’escola les Ferreries del centre.

La campanya electoral acabarà el dia 5 de juny, el dissabte serà la jornada de reflexió i diumenge 7, serà el dia de les eleccions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics