URGENT

CIU demana més presència policial als camps del Maresme.

Compartiu aquesta història

El diputat de CiU, Joan Morell, ha presentat una iniciativa al Parlament de Catalunya per aconseguir una major presència policial a l’Alt Maresme per acabar amb l’onada de robatoris als camps maresmencs.

La proposta de CiU reclama al Govern Català que “intensifiqui la vigilància policial a les zones agrícoles de l’Alt Maresme i que es patrulli amb més assiduïtat pels camps”, amb l’objectiu d’aconseguir que “la major presència policial permeti garantir-ne la seguretat”.

Morell ha presentat aquesta iniciativa arran l’onada de robatoris viscuts a la comarca i que, assegura, ha generat “un fort malestar i intranquil·litat entre agricultors i ramaders de la comarca”. Els robatoris es centren en la sostracció de material i maquinària.

Segons Morell, aquests robatoris “fa temps que es produeixen” però diversos mitjans de comunicació s’han fet ressò de la seva proliferació en els darrers mesos. Pel diputat nacionalista, “cal actuar ràpid ja que “en aquests moments, segons el diputat, els pagesos i ramaders se senten impotents per posar fi a l’onada de robatoris, i un augment de la vigilància serviria com a element dissuasori, alhora que ajudaria a mitigar aquesta sensació dels propietaris”.

 

Diari Maresme

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics