Pep Guardiola s’emporta a Roma al jove lloretenc Marc Muniesa.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El lloretenc, de només 17 anys, està convocat per a participar amb el Barça, en la final de la Champions de demà dimecres a Roma.

Muniesa va debutar dissabte a la primera divisió amb el Barça en el partit de lliga amb l’Osasuna. En aquell partit va substituir Silvinho als minuts inicials de la segona part. Però quan faltaven deu minuts per al final, va ser expulsat per l’àrbitre Rubinos Pérez. Aquest fet va provocar queixes del públic i l’expulsió de Pep Guardiola, així com una històrica mocadorada de part del Camp Nou que va durar 10 minuts.
El cert és que el jove lloretenc, que fa anys que s’entrena amb el Barça, va saber que debutaria a la primera divisió d’un dia per l’altre. Sols 5 dies després del seu debut a la 1a divisió, Muniesa viatjarà avui cap a Roma amb la resta de blaugranes.

El tècnic del Barcelona, Josep Guardiola, s’emporta els 24 jugadors del primer equip i dos jugadors del filial.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics