URGENT

El nou canal públic de TDT del Maresme guanya un premi de comunicació.

Compartiu aquesta història

MaresmeDigital TV va rebre el passat dissabte el premi Innova de tecnologies de la informació, en l’apartat de noves tecnologies, en el marc de la Festa de la Comunicació Local organitzada per la Diputació de Barcelona. El guardó és un dels Premis de Comunicació Local atorgats per la Diputació, que aquest any arribaven a la seva 28a edició.

El premi ha destacat el sistema audiovisual multiplataforma sobre el qual se sustenta MaresmeDigital TV, que permet que uns mateixos continguts es puguin veure per televisió, per Internet, pel mòbil o altres mitjans audiovisuals. Van rebre el premi el president del Consorci Digital Mataró Maresme, Joan Antoni Baron, i el seu director gerent, Jordi Marin.

Per la seva banda el programa cultural “Traç”, que MaresmeDigital TV emet cada dijous, va ser finalista al premi Miramar de televisions locals al millor programa de televisions de poblacions majors de 50.000 habitants.

Aquests canal de TDT és públic i hi participen diferents ajuntaments de la comarca entre els quals hi ha l’Ajuntament de PLF, que ha entrat al consorci aquests any 2009.

La Malla

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics