URGENT

Els Mossos i Unió de Pagesos s’uneixen per evitar robatoris al camp a Catalunya

Compartiu aquesta història

El cos policial i el sindicat Unió de Pagesos han acordat col·laborar per reduir els robatoris en explotacions agràries de Catalunya, segons ha informat el portaveu d’Unió de Pagesos, Josep Cabré, després de reunir-se amb el secretari de seguretat de la Conselleria d’Interior, Joan Delort.

El representant dels pagesos ha explicat que l’últim any han augmentat els robatoris de productes i maquinària agrícola al Maresme i al Baix Llobregat (Barcelona), així com en d’altres punts de Catalunya.

A partir de la setmana que ve els Mossos mantindran trobades informatives amb les comissions territorials d’Unió de Pagesos.
Cabré ha indicat que des d’ara es denunciaran també els petits robatoris a granges i, com a mesura de prevenció, s’informarà a la policia catalana sobre “moviments estranys” o “anomalies” als voltants de les explotacions.
Europa Press

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics