No ha començat cap de les obres aprovades pel FEIL a PLF.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El nostre municipi encara no ha començat a realitzar cap dels 6 projectes que té aprovats amb les ajudes donades dins el Fons Estatal d’inversió Local. En total PLF té aprovats 1 milió 400 mil € per a 6 projectes que han d’estar finalitzats abans d’acabar l’any.

Hi ha projectes que ja estan adjudicats i que són a punt de començar, i n’hi ha d’altres que presenten complicacions tècniques i cal millorar el projecte inicial.

L’Estat va aprovar els projectes de construcció d’un centre cívic a Ciutat Jardí, amb una inversió d’uns 300 mil€, un local social a St. Genís, al costat de les antigues escoles, amb 235 mil €. També al barri de St. Maria es farà l’habilitació de la Masia de Can Batlle com a centre juvenil amb la inversió de 460 mil € i la millora i ampliació de l’accés al camp de futbol. St. Lluís té dos projectes; el primer la creació de la pista poliesportiva descoberta al costat del Figuerassa Arena i les millores de l’accessibilitat de l’Avd del Mar amb una inversió aprovada de 230 mil €.

D’aquests el projecte que és a punt de començar és el del centre social de St Genís, que ja està adjudicat i de fet el contracte d’obra ja ha començat. El que presenta més complicació és el del centre cívic a Ciutat Jardí, que es preveu construir al camp de futbol de la urbanització, però que l’ACA ha obligat a modificar el projecte i obliga a apujar el terreny per la proximitat de la riera. L’altre dels projectes grans, el de Can Batlle encara no està adjudicat.

Tot i això l’Ajuntament es mostra tranquil en poder finalitzar les obres abans de cap d’any, tal i com marquen les condicions de les ajudes rebudes.

Malgrat és a punt d’acabar les obres del primer projecte engegat, l’acondicionament del voltant del pavelló d’esports Germans Margall, i ja és en marxa el 2n projecte de construcció del nou camp de futbol.

Pineda va començar ahir 5 dels 16 projectes previstos a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics