URGENT

Pineda delega la decisió sobre la instal·lació del tanatori a la Generalitat

Compartiu aquesta història

Ja fa unes setmanes que una empresa està interessada en instal.lar un tanatori a Pineda de Mar, però tan bon punt es va saber la noticia, els veïns de la urbanització propera a l’emplaçament proposat van mostrar el seu rebuig penjant pancartes a les cases.

Després vindrien les al·legacions al projecte perquè consideraven que la zona no era l’adient per a un equipament d’aquestes característiques. Denunciaven que provocaria destorb i sorolls pel trànsit diari dels vehicles funeraris i que «provocarien perjudicsi i una imatge depriment a la zona residencial».

Davant el ressò i els dubtes generats, el consistori ha derivat al Departament d’Urbanisme la documentació relativa al projecte perquè aquest es defineixi sobre la idoneïtat del servei al lloc proposat.
Segons fonts municipals, els tècnics del consistori veuen correcta la instal·lació del tanatori, però abans de tirar endavant la construcció, el govern local vol el suport de l’administració superior.

L’empresa promotora del tanatori al polígon industrial, defensa que la instal·lació no ha de provocar cap molèstia als veïns i que s’ha cenyit en tot moment a la normativa.

La proposta d’instal.lació del tanatori ha estat un dels temes recorrents a la vida política de Pineda en les últimes setmanes.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics