URGENT

Diferents platges del voltant aconsegueixen la bandera blava per aquests estiu.

Compartiu aquesta història

De nou el litoral de la Baixa Tordera ha tornat a aplegar un bon nombre de banderes blaves, l’acreditació que es donen a les platges que segueixen un seguit de criteris que s’agrupen al voltant de quatre pilars bàsics. El primer avalua la qualitat de les aigües de bany, la informació i educació ambiental, la gestió mediambiental, i per últim la seguretat i els serveis

Les platges més properes que aquests estiu lluiran aquesta certificació són la Platja del Centre, a Malgrat de Mar; la dels Pescadors-la Riera, a Pineda de Mar; les platges Garbí i la Gran, de Calella, pel que fa al maresme, mentre que a la Selva lluiran la bandera blava els municipis de Tossa de Mar -a les platges de Mar menuda i Gran de Tossa, Lloret de Mar a les platges de Lloret, Fanals i Sa Boadella- i les platges de Blanes, S’Abanell i Sant Francesc a Blanes.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics