Diferents platges del voltant aconsegueixen la bandera blava per aquests estiu.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

De nou el litoral de la Baixa Tordera ha tornat a aplegar un bon nombre de banderes blaves, l’acreditació que es donen a les platges que segueixen un seguit de criteris que s’agrupen al voltant de quatre pilars bàsics. El primer avalua la qualitat de les aigües de bany, la informació i educació ambiental, la gestió mediambiental, i per últim la seguretat i els serveis

Les platges més properes que aquests estiu lluiran aquesta certificació són la Platja del Centre, a Malgrat de Mar; la dels Pescadors-la Riera, a Pineda de Mar; les platges Garbí i la Gran, de Calella, pel que fa al maresme, mentre que a la Selva lluiran la bandera blava els municipis de Tossa de Mar -a les platges de Mar menuda i Gran de Tossa, Lloret de Mar a les platges de Lloret, Fanals i Sa Boadella- i les platges de Blanes, S’Abanell i Sant Francesc a Blanes.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics