URGENT

Un gos ataca a un ciclista a Malgrat i el propietari fuig sense ajudar a la víctima.

Compartiu aquesta història

Diumenge a quarts de cinc de la matinada un ciclista circulava amb bicicleta prop de l’escola Marià Cubí, al barri de la Verneda de Malgrat. L’home va veure un noi que passejava tot parlant amb un gos sense lligar i quan va passar a prop d’ells, l’animal va començar a córrer en cercles al seu voltant, se li va llençar al peu, el va mossegar i el va fer caure de la bici.

Segons publica el Malgrat Confidencial, va ser llavors quan l’animal va intentar atacar-lo al coll. El ciclista, però, es va poder protegir amb el braç i va començar a forcejar. L’amo del gos també estirava perquè l’animal deixés anar a la víctima.

Finalment, el ferit va poder treure’s l’animal de sobre i va demanar ajuda al propietari del gos, pregant-li que truqués una ambulància. L’amo de la bèstia li va dir que no en sabia el número de telèfon i se’n va anar deixant-lo estès a terra i ferit.

Posteriorment tampoc va avisar ningú ja que va ser la víctima mateixa qui va trucar un amic perquè el portés fins l’hospital de Calella. Les mossegades li han esgarrinxat la carn tant del peu com del braç on també li han afectat un tendó. Si no hi ha complicacions, trigarà unes tres setmanes a poder recuperar-se. La policia busca l’amo del gos que encara no ha donat senyals de vida ni s’ha preocupat per la salut del noi atacat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics