URGENT

L’oposició critica la paralització del govern local a l’equador de la legislatura.

Compartiu aquesta història

Si ahir Valentí Agustí lloava l’actuació del govern local i també l’actitud de l’oposició avui han estat la resta d’equips polítics els que han valorat els primers dos anys de legislatura.

Xavier Dalmau, de CiU, valora positivament el funcionament del pacte de govern local, i reconeix una aturada en projectes per culpa de la crisi. Sobre l’oposició, Dalmau assegura que han abandonat la seva posició bel·ligerant per fer la seva tasca de control.

Per la seva banda el regidor portaveu del PP a l’Ajuntament , Óscar Bermán ha denunciat la paràlisi del govern local, i demana una reflexió sobre un canvi al consistori després de 26 anys de govern socialista.

El portaveu d’ERC, Jordi Pedemonte creu que les polítiques del consistori són les mateixes que en d’altres legislatures i estén la mà al govern per treballar per superar la crisi econòmica actual. Creu que les actuacions fetes fins ara suposen sols una tímida acció de govern.

Per la seva banda Juan Andrés Osorio, d’Iniciativa, ha valorat positivament tant la tasca dels ecosocialistes dins el consistori com també la col·laboració amb l’equip de govern per tal de poder dur a la pràctica alguns aspectes del programa electoral d’Iniciativa.

Tots els caps de llista participaran d’aquí a 2 setmanes en una edició especial del programa Assumptes Interns de RP, on cada dia de la setmana seran entrevistats al migdia pels serveis informatius.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics