URGENT

Nova sessió del Tast de Lletres i últim concert de cambra a PLF

Compartiu aquesta història

La trobada literària “Tast de Lletres” d’avui divendres anirà a càrrec del poeta sabadellenc Antoni Clapés, que presentarà una xerrada amb el nom de “Escriure poesia, editar poesia: una mateixa pràctica”.

L’acte organitzat per la revista RIP, amb la col.laboració de l’Ajuntament, es farà a partir de les 8 del vespre a la Biblioteca Enric Miralles.
Antoni Clapés, que és poeta i editor de poesia, parlarà d´aquestes dues dedicacions, tot desgranant la seva poètica, llegint poemes i explicant la sea experiència vital.

La tertúlia, a més comptarà amb un conductor especial, el polífacetic Mathew Tree, qui fa unes setmanes visitava també el nostre poble convidat pel Paraules Prenyades. Serà l’encarregat de presentar l’acte d’aquests vespre a la biblioteca.

Paral.lelament aquests diumenge arriba lloc la 4a i última actuació dels Petits Concert de Cambra de St Genís.
El concert anirà a càrrec del grup Ivó Oller Trio, amb combinació de trompeta, guitarra, i contrabaix i s´espera repetir l´èxit de públic del passat diumenge 24 de maig que va congregar més de 40 persones a l’esglèsia romànica de St Genís.

Petits Concerts de Cambra de Palafolls és un cicle de caràcter anual que des de fa set edicions se celebra cada diumenges de maig en aquesta esglèsia.
El concert començarà a les 6 de la tarda i el preu de l’entrada és de 3€.

La propera setmana començarà un altre cicle musical a PLF. Es tracta del 4djazz, organitzat per RP, que tornarà a dur bona música jazz al nostre municipi.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics