URGENT

Tanca per sorpresa l’empresa Inmotac deixant al carrer a una vintena de treballadors.

Compartiu aquesta història

Una vintena de treballadores de l’empresa INMOTAC ubicat al polígon industrial Mas Roquet de Palafolls (prop de l’entradaa Tordera) es van trobar ahir amb l’empresa tancada i una carta d’acomiadament. INMOTAC era una empresa que treballava per Trety en la fabricació catifes i tapissos per a cotxes. La presidenta del comitè d’empresa ha denunciat les formes de l’acomiadament i reclama una indemnització per les treballadores.
Comissions obreres ja s’ha posat en contacte amb les treballadores per trobar solució a les seves reclamacions. L’empresa feia setmanes que tenia el subministrament d’electricitat tallat, ja que no es pagaven les factures. Cal recordar que l’empresa Trety de Maçanet, on INMOTAC aportava el material, va presentar fa uns mesos un expedient de regulació d’ocupació a partir del qual sembla que arribaran a acomiadar a una seixantena de treballadores. Trety és proveïdora de l’empresa Nissan i altres del sector de l’automòbil. Les treballadores s’han manifestat aquest matí per els carrers de Tordera.

La concentració ha estat aturada per la policia local per no tenir els permisos corresponents. Les manifestants han anunciat que demanaran els permisos per fer una manifestació a Tordera la setmana vinent.

Ràdio Tordera

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics