URGENT

Incendi provocat al cremar la flor dels pollancres prop del camp de futbol de PLF

Compartiu aquesta història

Ahir a la tarda es va produir un incendi prop del camp de futbol municipal de PLF. Segons informen fonts policials, l’inici del foc estaria en la flor dels pollancres femelles, aquest borrisol blanc que aquests dies omplen carrers i l’aire. Aquestes flors són altament inflamables i molts brètols ho aprofiten per fer actes vandàlics. Aquesta és segons les mateixes fonts, l’inici de l’incendi que ahir cap a quarts de 7 de la tarda va mobilitzar a 4 camions dels bombers i policia local de PLF. L’incendi va ser controlat en 30 minuts i va afectar a uns 15 mil m2 de matolls segons els bombers.
A les 8 del vespre es retiraven els 4 camions dels bombers que havien participat en l’extinció d’incendis en la que també van participar membres de protecció civil de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics