URGENT

Un turista holandès apunyala a la seva parella al passeig marítim de Malgrat.

Compartiu aquesta història

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir al migdia un home, de 26 anys i nacionalitat holandesa, acusat d’haver apunyalat mortalment la seva companya sentimental, a l’avinguda Colom de Malgrat de Mar, cantonada amb el passeig marítim.

Segons sembla, cap a quarts de dues del migdia, la víctima i la seva parella viatjaven en caravana buscant un hotel on passar les vacances quan per causes que es desconeixen va començar una baralla, i la dona va baixar del vehicle. Va ser llavors quan l’agressor va sortir de la caravana per agredir la jove. Així ho relatava un testimoni dels fets a Malgrat Confidencial.

Els primers en arribar al lloc dels fets van ser els efectius de la Policia Local de Malgrat que van acordonar la zona. Els testimonis expliquen que després van arribar els Mossos i els serveis sanitaris, però denuncien una demora d’uns 25 minuts. Ho explica un altre testimoni, treballador d’un establiment proper.

Per la seva banda fonts dels Mossos expliquen que es van desplaçar immediatament, però que no es va poder fer res per la dona, que va morir poca estona després a causa de la gravetat de les ferides.

El suposat agressor, que també va lesionar-se, va ser arrestat al mateix carrer i va ser traslladat, en estat greu, a l’hospital de la Vall d’Hebron. Els Mossos van informar que el jutge ha decretat el secret de sumari d’aquest nou crim de violència domèstica.

Ràdio Palafolls / Malgrat Confidencial / ACN

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics