URGENT

La crisi obliga a ampliar el personal de serveis socials de PLF.

Compartiu aquesta història

Aquests mes de juliol l’Ajuntament de PLF contractarà a una nova treballadora social per poder donar suport a l’Àrea de serveis socials de PLF, que en paraules de la seva regidora, Dolors Agüera, estan col·lapsats.

La quantitat de persones que s’adrecen per demanar cita amb la assistent social, han general una llista d’espera d’un mes i mig, cosa que ha obligat a l’Ajuntament a ampliar el personal d’aquesta àrea. La regidora ho explicava al programa Assumptes Interns de RP, i assegurava que hi ha famílies palafollenques que sol·liciten la cistella amb l’alimentació bàsica per subsistir.

Agüera va reconèixer que la situació econòmica i laboral de molts palafollencs és preocupant i va afirmar conèixer el cas d’empreses locals amb seriosos problemes econòmics.

La regidora també assegurat que l’Ajuntament també ampliarà el personal de promoció econòmica amb un tècnic d’ocupació més, i en serveis socials també es contractarà a 2 treballadores familiars a mitja jornada per poder donar serveis a les famílies del nostre municipi.
Sobre el programa de contractació de persones aturades que no arriben al mínim treballat per cobrar la prestació, Agüera assegura que ja hi ha 2 persones que han estat contractades pel consistori per tal de completar el temps mínim per poder cobrar la prestació d’atur i assegura que ja hi ha 2 persones més a punt de començar en aquests programa.

L’Ajuntament contracte a aquestes persones per fer feines puntuals, i són acomiadades quan arriben al còmput mínim exigit per cobrar les prestacions de desocupació.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics