URGENT

Tanca l’empresa Inmotac de PLF deixant al carrer a una quinzena de treballadores.

Compartiu aquesta història

Divendres passat els treballadors, bàsicament dones, de l’empresa Inmotac, ubicada al polígon de Mas Roquet, prop de Tordera, es van trobar amb l’empresa tancada i una carta d’acomiadament.

INMOTAC es dedicava a la fabricació de tapisseries i catifes per a cotxes, i el seu principal client era l’empresa Trety de Maçanet, una empresa immersa en un expedient de regulació. Trety és alhora proveïdora de l’empresa Nissan i altres del sector de l’automòbil.

Júlia Luceño, delegada de personal de Inmotac assegura que divendres es van trobar l’empresa tancada i que hi ha treballadores que no han rebut cap avís d’acomiadament. Luceño explica que el dia abans del tancament els van tallar el subministrament elèctric.

Comissions obreres ja s’ha posat en contacte amb les treballadores per trobar solució a les seves reclamacions.

Segons Júlia Luceño, Imotac feia 25 anys que era a PLF i havia arribat a tenir més de 100 treballadors. Ara sols en quedaven 16, però assegura que encara hi havia feina a fer per a Trety, fins i tot el dia abans del tancament havia entrat una nova comanda.

Les treballadores acomiadades van intentar manifestar-se a Tordera, però la policia local va aturar la marxa per manca de permisos. Les treballadores ja han anunciat noves mobilitzacions a Tordera, on viu el responsable de l’empresa i a PLF, on hi té un altre negoci.

Ràdio Palafolls / Ràdio Tordera

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics