URGENT

L’amateur A acaba tercer a 2 punts de la promoció.

Compartiu aquesta història

Espectacular temporada del conjunt palafollenc que enguany estrenava categoria i que ha acabat a sols 2 punts de la 2a plaça, la que dóna dret a la promoció d’ascens. Aquests cap de setmana va guanyar sense complicacions al Potense per 3 a 0.
Un cop acabada la temporada l’amateur A ha acabat 3r amb 21 victòries 8 derrotes i 5 empats.

L’amateur B va empatar a 2 en el seu desplaçament a St Hilari, i continua 9è amb 36 punts.
Els gols de Soso i Sergio del Cadet van donar la victòria als Cadets al camp del Vilassar de Mar. L’infantil descansava aquesta jornada i el Juvenil va empatar a 5 al camp del Riells i Viabrea.

L’aleví en canvi va aconseguir els tres punts sense vestir-se de curt. El seu rival, el Pla d’en Boet no es va presentar al camp municipal, cosa que li dóna la victòria per 3 a 0 i els tres punts a l’equip palafollenc.

Aquests proper cap de setmana es celebrarà, com ja és tradicional, el memorial Laureano Moreno organitzat pel club en honor a qui va refundar el club esportiu palafollenc, després de 6a anys de la seva mort. El memorial, que serveix també per tancar la temporada, constarà d’un torneig al matí i d’un sopar al parc de les Esplanes al vespre.
El club prepara a més per a finals d’aquests mes el primer torneig de futbol 7 a PLF.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics