URGENT

Malgrat organitza un taller sobre energia sostenible

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament engega un procés de participació ciutadana per a l’elaboració del Pla d’Acció d’Energia Sostenible, on es concreten les accions que ha de dur a terme l’Ajuntament per complir amb el Pacte d’Alcaldes que va signar el passat mes de febrer a Brussel·les.
Aquests divendres es farà el segon taller, el primer es va fer el mes de maig, a l’Oficina Local d’Habitatge a partir de les 7 de la tarda, previa inscripció.

Encara faltarà un altra jornada, dedicada als regidors municipals, que es farà d’aquí a dues setmanes.

El Pacte d’Alcaldes/esses consisteix en el compromís de les ciutats per aconseguir els objectius de reducció de les emissions de gasos d’efecte hivernacle mitjançant actuacions d’eficiència energètica i relacionades amb les fonts d’energia renovables. Per portar a terme aquest compromís cal redactar el Pla d’Acció d’Energia Sostenible que recollirà quines són les accions que ha de portar a terme l’Ajuntament per arribar a assolir aquests objectius.

Primer de tot, s’ha portat a terme l’auditoria per fer una radiografia de la situació actual al municipi i que ha de servir com a punt de sortida del procés de participació. A partir d’aquí, s’estableixen unes línies estratègiques perquè els veïns puguin proposar possibles accions a dur a terme per part de l’Ajuntament.

Aquestes propostes dels ciutadans s’inclouran en el Pla d’Acció d’Energia Sostenible que posteriorment serà aprovat pel ple de l’Ajuntament. Després, per establir mecanismes de control del procés es crea un pla de seguiment.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics