URGENT

Troben mort el jove alemany desaparegut a Lloret la passada setmana.

Compartiu aquesta història

El noi alemany que va desaparèixer a Lloret de Mar i que feia cinc dies que estaven buscant podria haver mort per causes accidentals. El cadàver del noi, que no té signes de violència, ha estat trobat sota un talús a l’altura d’un aparcament situat entre el carrer Venècia i l’Hotel Roger de Flor. Els Mossos d’Esquadra creuen que hi podria haver caigut de manera accidental.

Després de dies de recerca, finalment, aquesta matinada han trobat el cadàver del noi alemany desaparegut a Lloret de Mar, segons ha confirmat la policia catalana. Segons sembla, el cos del jove estava a l’interior d’un pàrquing públic, al carrer Venècia de Lloret.

L’última vegada que el van veure, la nit de dimarts a dimecres, estava amb els amics en un bar del poble. A les tres de la matinada sortia sol del bar, segons les càmares de seguretat i ja no es té més dades sobre el que va passar posteriorment. L’endemà, quan els seus amics van veure que no havia tornat a l’hotel van donar l’alerta. Els companys, la policia local i els Mossos d’Esquadra el van estar buscant i, fins i tot, els bombers van rastrejar la costa en helicòpter per si havia tingut un accident.

El cap de setmana, els Mossos van fer difusió d’una fotografia i es va demanar la col·laboració ciutadana. El pare del noi s’havia desplaçat a Lloret per seguir la recerca i, fins i tot ahir, havia ofert 10.000 euros per a qui li donés alguna pista.

 Al lloc on s’ha trobat el cadàver hi ha trams que donen al precipici i no hi ha cap tanca que els protegeixi. Tot i que el camí sí que té una tanca de color blanc a la part que dóna a la platja, per l’altra banda l’accés al talús, per on es va precipitar el jove, no té protecció de cap mena. Per això, el pare ha explicat que, tan bon punt torni a Alemanya, posarà el cas en mans d’advocats i denunciarà “per la via civil”‘ que la zona on va caure el seu fill no estigués tancada.

A la tardor de l’any passat un altre turista, en aquests cas anglès va precipitar-se també prop d’aquests hotel situat en un petit turó al centre de la vila.

 

 Zona on s’ha trobat el cos sense vida del turista alemany a Lloret

ACN

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics