URGENT

Torna el cicle 4djazz amb 4 actuacions cada divendres de juny.

Compartiu aquesta història

Un any més RP i L’Ajuntament de PLF, han organitzat el cicle de concerts 4djazz. Enguany el certamen està dedicat a les parelles artístiques i per això els 4 concerts seran duets, alguns d’ells inedits. Ho explicava divendres al programa PLF en Xarxa el responsable del festival i conductor del Desafinado a RP, Federico Francesc.

Els concerts s’allargaran durant els 4 divendres del mes de juny. El primer serà aquesta setmana quan actuaran el conegut saxofonista Llibert Fortuny i Manel Camp al piano. Els dos estan de gira presentant l’espectacle Mozart en Jazz, on la música de l’autor es porta al terreny jazzístic, on la improvisació es desenvolupa respectant la idea inicial de Mozart. Per a Federico Francesch divendres s’ajuntaran a l’escenari un dels millors saxofonistes de Catalunya iun clàssic del jazz català.

També visitaran el cicle de jazz de PLF Jordi Torrens, que repeteix visita al certamen, Geni Barri, Albert Mallorca i Santi Pico. També repeteix el palafollenc Rai Ferrer que s’acompanyarà per Andreu Zaragoza.

Una altre de les novetats d’enguany és que el certàmen tindrà 3 escenaris diferents. Aquests divendres, per exemple, la trobada serà al teatre municipal. També hi haurà trobades al Soterrani del Cafè de PLF i a l’auditori del MiD.

Tots els concerts començaran a 2/4 de 10 del vespre i l’entrada, que costarà 3€, es pot adquirir el mateix dia del concert.

L’any passat el certamen va aconseguir un notable èxit d’assistència de públic que va poder gaudir de les 4 actuacions que llavors es van dur a terme al casal de l’avi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics