URGENT

El sector turístic de Blanes està cansat de la situació de s’Abanell.

Compartiu aquesta història

Els hotelers i els càmpings de Blanes estan tips del mal estat de s’Abanell i denuncien que molts turistes marxen i d’altres al final no hi viatgen al municipi per culpa d’aquesta situació.

El president del Gremi d’Hostaleria de Blanes, Enric Porta, va reconèixer ahir que el sector de l’hostaleria està «decebut i trist», ja que l’estat de la platja de s’Abanell és «lamentable» un cop entrat ja el mes de juny, amb poca sorra, en obres i amb una tanca de centenars de metres. Porta va criticar que a hores d’ara a la platja «no hi ha serveis» i que hi ha molt poca sorra per encabir-hi la gent, els patins i les gandules. També va alertar que les agències de viatges saben com està la situació, i que els particulars que saben que no hi ha gairebé platja, tampoc van a Blanes.

Porta també va criticar l’Ajuntament perquè considera que la zona turística dels Pins està bruta, cosa que ha desmentit el regidor de Serveis Municipals i Brigada d’Obres i Medi Ambient, Celestino Lillo qui a més ha informat que l’Estat s’ha compromès que aquesta setmana o la vinent acabarien les obres de s’Abanell, i que només faltarà asfaltar, posar una tanca de fusta i posar escales. Sobre l’aportació de sorra a la platja el regidor ha assegurat desconeixer quan es farà aquesta operació però espera que sigui el més aviat possible.

El Punt

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics