Torna la PLF totcanvi, la fira d’intercanvi i venda d’objectes de 2ª mà.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després de l´èxit aconseguit el passat mes de març, Palafolls TotCanvi torna el proper diumenge 14 de juny per celebrar la seva segona edició.

Una nova convocatòria per a tots aquelles persones que desitgin vendre objectes que ja no utilitzen a un preu simbòlic o intercanviar serveis o coneixements. Amb aquest objectiu el passat 22 de març s´aconseguia congregar a un gran nombre de persones interessades en aquesta manera alternativa de comprar i/o intercanviar objectes

La Palafolls TotCanvi, organitzada per l’Ajuntament, L’ACEP i RP, tornarà a celebrar-se a la plaça Fòrum Palatiolo, al centre del poble, de 10 a 14 del matí i en aquesta ocasió la banda i el grup de combo de l´Escola Municipal de Música i Dansa de Palafolls animaran la trobada amb les seves actuacions.

Les persones interessades en participar ja es poden adreçar a El Cafè per formalitzar la seva inscripció, que es pot aconseguir a la plana web del consistori, juntament amb les bases de participació. Les persones que vulguin instal.lar una parada ho poden fer gratuïtament, sols cal deixar un petit dipòsit en concepte de fiança que serà retornat el mateix dia de la fira.

Aquest mateix dia 14 també es podrà veure durant tot el dia al carrer Major les catifes de flors de corpus i es podrà gaudir de l´actuació musical dels graellers de la Colla Gegantera de Palafolls.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics