URGENT

Aquest diumenge la trobada motera de la Penya Liberty arriba a la seva 8a edició.

Compartiu aquesta història

Diumenge es repetirà per 8e any consecutiu una de les trobades de motos més conegudes del Maresme. Unes 700 motocicletes ompliran ja a partir de les 9 del matí la zona esportiva de la Figuerassa, per iniciar la jornada.

A la concentració s’hi pot participar previ pagament de la inscripció de 20€, que inclou regals, esmorzar, diferents sortejos i el dinar.

Després de la concentració al barri de St Lluís, es desplaçaran cap al parc de les Esplanes, a Sta. Maria, on faran un pica-pica i posteriorment començarà un recorregut per les poblacions veïnes. Ho explica el president de la Penya Motera Liberty, Sergio Amaya.

La trobada arriba a la seva 8a edició amb bona salut com demostra el fet que cada any s’amplia el nombre de participants. Amaya assegura que en cada edició s’hi concentren motoristes de poblacions més allunyades.

Abans del tiberi es farà l’entrega dels 8 premis previstos, entre ells per a la moto millor transformada, la moto millor aerografiada, al motero més heavy o el motero més veterà.

Amb motiu de la trobada hi haurà restriccions de trànsit puntuals a la zona de la Figuerassa, que estarà envaïda per les centenars de motocicletes de la trobada.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics