URGENT

L’atur baixa per segon mes consecutiu a PLF.

Compartiu aquesta història

El mes de maig es va tancar a PLF amb 722 aturats, 27 menys que el mes anterior. Aquesta rebaixa del 3.6% de desocupats representa el segon mes consecutiu de reducció. En aquests dos mesos el nombre de desocupats al nostre municipi s’ha reduït en 32 persones.

Les dades generals del Maresme també presenten una reducció de l’atur d’un 0.7%, deixant a la comarca més de 31 mil 200 aturats.

De fet a la majoria de pobles de la comarca ha baixat el nombre d’aturats. 16 dels 30 municipis presenten un nombre de desocupats inferior a les dades del mes d’abril, pels 13 que continuen pujant.

A la zona de l’Alt Maresme, la majoria de municipis redueix el seu nombre absolut d’atur.

Malgrat ha baixat un 5.2% el seu nombre d’aturats, amb una rebaixa en nombre absolut de 79 persones. El mes de maig es tancava al municipi amb 1445 aturats, el doble que PLF.

La de Malgrat és la rebaixa d’atur més important de la nostra zona seguit per un altre municipi turístic, Calella, que rebaixa 44 persones i situa el nombre total d’aturats als 1399.

Tordera redueix les seves llistes d’atur en 7 persones i Sta. Susanna en 1. L’única població de la zona que apuja el seu nombre d’aturats és Pineda, que té aquests mes de maig 7 aturats més que a l’abril, arribant a les 2525 persones sense feina.

En aquesta zona de l’alt Maresme s’ha rebaixat l’atur en 150 persones, però de fet les poblacions amb més aturats estan precisament a la nostra zona. Dels 30 pobles del Maresme, Pineda és el 2n en nombre absolut d’aturats, Malgrat la 4a població, Tordera la 5a i Calella la 6a. La primera és Mataró.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics