URGENT

El govern de Malgrat desestima les al.legacions i tira endavant el projecte del barri antic.

Compartiu aquesta història

La Junta de Govern Local de Malgrat de Mar ha desestimat les 114 al·legacions que s’havien presentat al projecte per convertir el barri antic en una zona peatonal. 108 d’aquestes al·legacions mostraven el seu desacord amb el projecte de les Peixateries Velles, i demanaven mantenir la coberta d’aquests espai, una demanda ha estat rebutjada pel govern local al·legant que la coberta està en molt mal estat i cal retirar-la per evitar perills.

També han manifestat que a l’espai s’hi pot fer l’edificació que es cregui convenient, sempre i quan es respectin certs elements arquitectònics com les façanes de l’actual edifici de l’Ajuntament. L’equip de govern municipal també ha afirmat que només a ell li correspon decidir sobre el “destí definitiu” d’aquest espai, precisant que si es decideix posar una nova coberta caldrà temps per dissenyar-ne una de nova.
El projecte de remodelació del nucli antic de Malgrat de Mar costarà inicialment 2.230.558 euros, bona part dels quals pagaran els veïns a través de contribucions especials.

 

Malgrat Confidencial

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics