La Junta Electoral suspèn el taller de participació ciutadana sobre energia sostenible de Malgrat.

El taller està inclòs en el Pla d’Acció d’Energia Sostenible, que és un document on es concreten les accions que ha de dur a terme l’Ajuntament per complir amb el Pacte d’Alcaldes que va signar el passat mes de febrer a Brussel·les, i que s’havia de celebrar avui a les 19 h a l’Oficina Local d’Habitatge.

La Junta Electoral d’Arenys de Mar, a petició de CiU va comunicar ahir a l’Ajuntament la suspensió d’aquest acte ” tenint en compte que podria realitzar-se en qualsevol data fora del període de la campanya electoral”.

Segons el consistori la Regidoria de Medi Ambient ja ha comunicat aquesta suspensió a tots els participants que s’havien inscrit.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics