URGENT

6 organismes i empreses de Malgrat reben el distintiu de qualitat turística del Sicted.

Compartiu aquesta història

El “Sistema Integral de Calidad Turística Española en Destino”, conegut com Sicted, està promogut per la Secretaria General de Turisme del Ministeri d’Indústria i Turisme i per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies i vol impulsar la qualitat en les destinacions turístiques.

La Taula de Qualitat del Maresme (integrada pel sector privat, pels ajuntaments de Pineda, Malgrat Calella i Sta. Susanna, la Diputació de Barcelona, la Cambra de Comerç i el Consorci de Turisme va emetre fa uns dies els informes favorables per dotar aquests establiments de Malgrat del distintiu.

Es tracta de la Policia Local, l’Oficina de Turisme, l’Associació de Comerciants Malgrat Centre, i diferents establiments hotelers, campings i cafeteries de Malgrat.

Les sis empreses de Malgrat de Mar ja han superat tots els controls i al mes de setembre rebran oficialment el reconeixement als seus esforços per treballar amb un alt grau de qualitat. A més, L’any passat van assolir aquesta certificació fins a 4 hotels i una botiga del municipi.

En tota la marca turística Costa de Barcelona-Maresme rebran aquests guardó 74 empreses.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics