El Tour de França passarà per PLF el migdia del 9 de juliol.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Falta menys d’un mes perquè la cursa ciclista més famosa del món passi pel nostre municipi. Serà el proper dijous 9 de juliol, quan els ciclistes participants al Tour de França passaran per PLF, i no com en un principi s’havia previst, per la N2, sinó per la carretera d’accés a la Costa Brava, la BV682.

Aquell dia l’etapa de la cursa unirà les ciutats de Girona i Barcelona, en un recorregut de 181 quilometres i mig. Es calcula que la caravana del tour comenci a passar a quarts d’1 del migdia i continuï fins a quarts de 2.

En contra del que s’havia previst els ciclistes sortiran de Girona, però no resseguiran la n2, sinó que seguiran per Cassà i fins a St Feliu de Guíxols, i continuaran seguint el litoral fins enfilar Lloret, Blanes i finalment PLF, des d’on continuaran, ara sí seguint la N2, fins a Caldes d’Estrac, des d’on tornaran cap a l’interior cap a St. Celoni. Aquesta 6a etapa acabarà a BCN, que tornarà a acollir un final d’etapa de la popular cursa francesa, com ja va passar els anys 78 i 95.

El Maresme serà una de les comarques que més quilometres de tour tindrà en aquesta etapa de la cursa i d’entre d’altres poblacions, el tour passarà pel centre de Pineda, Calella i St. Pol.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics