URGENT

La Farmaciola del barri de St. Lluís se l’adjudica una farmàcia de Malgrat.

Compartiu aquesta història

Finalment s’ha resolt l’adjudicació del nou servei de farmaciola al barri de St. Lluís de PLF, pendent des de principis d’any. Segons ha confirmat l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, a aquesta emissora, la gestió del centre farmacèutic del barri recaurà a mans de la Farmàcia Torruella de Malgrat, que és qui més punts ha aconseguit just per davant de les farmàcies palafollenques. Agustí es felicitava per haver resolt finalment aquesta iniciativa que feia anys que es buscava.

La Farmaciola de St. Lluís, que serà com una farmàcia normal, però sense estar subjecta a les regulacions pròpies d’una farmàcia convencional, ha d’estar gestionada per un altre centre farmacèutic de la pròpia àrea bàsica a la qual pertany. Això implicava que les farmàcies de PLF i de Malgrat tenien preferència per aconseguir-ne la gestió.

Al concurs hi van participar fins a 7 farmàcies, entre elles 5 de la nostra mateixa àrea bàsica. Finalment ha estat la Farmàcia Torruella de Malgrat qui s’ha adjudicat el servei, que ja té els permisos per començar a treballar al local cedit per l’Ajuntament al carrer St. Josep, número 20.

S’espera que el més aviat possible es pugui començar les tasques d’adequació del local i per tant que es pugui obrir en breu, presumiblement passat l’estiu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics