URGENT

Esquerra de Malgrat projecta aquests cap de setmana la pel·lícula “Cataluña-Espanya”.

Compartiu aquesta història

La secció local dels republicans de Malgrat ha organitzat la projecció de la pel·lícula “Cataluña-Espanya”, de la catalana Isona Passola, el proper dissabte 13 de juny a les 9 del vespre, i el diumenge 14 de juny a les 7 de la tarda, al Centre Cultural de Malgrat. El preu de les entrades és de 3 € i els seients són numerats. Les entrades es posaran a la venda una hora abans de cada projecció a les guixetes del Centre Cultural.

Abans del passi del dissabte es farà una breu presentació a càrrec de Salvador Montalt (crític de cinema) i de la mateixa directora Isona Passola .

Segons esquerra la pel·lícula vol empènyer a la reflexió amb la visió serena de pensadors de totes les tendències, més que amb la dels polítics. Personatges com Toni Soler, Rubert de Ventós, Albert Boadella, José Alcalá-Zamora o Luís Maria Ansón, i fins a una 40a de persones raonant i sacsejant els prejudicis de la relació ccatalunya- Espanya.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics