URGENT

La presidenta de l’Associació de Veïns de St. Lluís acusa a l’alcalde de PLF de poc democràtic.

Compartiu aquesta història

Margarita Fernández, la presidenta de l’entitat està enfurismada per que segons ella l’Ajuntament ha tirat pel dret en l’assumpte de la Farmaciola del barri.

El centre farmacèutic s’ha de situar en un local de propietat municipal, al carrer St. Josep, núm. 20, on abans havia estat la seu de l’Associació de Veïns de St. Lluís. De fet els terrenys van ser cedits a l’Ajuntament per tal de fer-hi el centre social, que durant anys va tenir-hi un petit edifici. L’Ajuntament va fer una permuta per a la construcció d’un bloc de pisos, mantenint els baixos de titularitat municipal. Mentre duraven les obres l’entitat ha tingut la seva seu al Forroll, gràcies a un acord signat entre l’Ajuntament i l’Associació de veïns en virtut del qual l’entitat podria triar finalment si tornar o no al seu emplaçament habitual.

Segons Fernández, en una assemblea de socis celebrada l’abril de l’any passat els veïns va decidir tornar al carrer St. Josep, 20, per un 93% dels vots emesos a la reunió, que per cert va comptar amb la presència de l’alcalde de PLF.

Tot i això l’Ajuntament ha mantingut el local com a emplaçament per a la farmaciola que ja ha estat adjudicada i que podria obrir passat l’estiu.

És per això que la presidenta de l’entitat veïnal ha estat contundent i ha acusat a l’alcalde de PLF de poc democràtic per no respectar la decisió de l’assemblea. La critica la fet extensible a tot el PSC local, del qui diu que ignora per complet a l’entitat del barri.

Fa uns dies el regidor de salut de PLF Josep Rueda, va assegurar que la impressió que ell es va endur de l’assemblea de veïns era que es preferia la farmaciola, i que els interessos generals del barri estaven per sobre dels interessos de la pròpia entitat que a més gaudia d’un local a la fàbrica el Forroll.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics