Xavier Dalmau diu que CiU es sent còmode en el pacte de govern amb el PSC.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Tot i que l’oposició ha destacat aquests dies la falta d’incidència de CiU dins el govern palafollenc, i el poc marge de maniobra dels regidors amb cartera del nostre municipi, Xavier Dalmau ha desmentit que la federació no tingui espai d’actuació al govern.

Xavier Dalmau, el seu portaveu, va explicar que en aquests dos anys de treball s’han sentit còmodes treballant amb el PSC i que tot i que els seus socis són majoria han pogut posar sobre la taula el seu programa electoral. Dalmau va parlar de la creació del cos de Protecció Civil, el canvi d’enllumenat a PLF, o la creació de colles d’arrel tradicional al municipi com a iniciatives nascudes des de CiU al govern.

Dalmau ha assegurat que totes les formacions a l’Ajuntament tenen el seu programa electoral i que el que no es pot pretendre és fer canviar la manera de ser de l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, que considera un alcalde peculiar i diferent.

Dalmau es va mostrar obert a l’entrada al govern d’altres formacions polítiques del consistori, formant un govern de concentració, tot i que va assegurar que no és tan una solució a la crisi econòmica com una voluntat política de l’alcalde de PLF.

Dalmau, que a banda de ser portaveu de CiU a PLF, és també regidor de Cultura, Mitjans de Comunicació i de Turisme, àrees que va assegurar que també s’han vist afectades per la crisi econòmica i es va marcar com objectius continuar oferint una programació cultural de qualitat a PLF. Va destacar que a finals d’any podrien tenir llest el pla director del Castell, el que ha de marcar el full de ruta per a la recuperació de la fortalesa.

La regidoria aposta per la continuïtat de la Mostra Gastronòmica de la tardor, però no de la trobada internacional de Música que va celebrar la 1a i sembla que última edició l’any passat.

Pel que fa al turisme, Dalmau va assegurar que PLF és el complement a l’oferta de sol i platja del Maresme i va anunciar la creació d’un plànol municipal amb informació turística que es farà arribar a les diferents oficines turístiques de les poblacions veïnes per tal de promocionar el nostre poble.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics