URGENT

PLF comença 3 de les obres del Pla Zapatero.

Compartiu aquesta història

Amb retard, però ja han començat 3 de les 6 obres aprovades pel Fons Estatal d’Inversió Local, conegut com el Pla Zapatero per incentivar l’obra pública.

Aquesta setmana han començat les obres de construcció de la nova pista poliesportiva descoberta a la zona de la Figuerassa, al barri de St Lluís. També s’ha iniciat el treballs per fer el tancament de la façana principal del camp de futbol, a Sta. Maria, i així com les obres d’ampliació del local social de St. Genís, rera les antigues escoles.

La resta de projectes, l’acondicionament de la masia de Can Batlle, al barri de Sta. Maria, per convertir-se en un casal per a joves, la millora de l’avd del Mar, a St Lluís i el centre social de Ciutat Jardí, estan pendents d’iniciar-se en breu, ja que els 6 projectes han d’estar executats a finals d’aquests any 2009. La regidora de Promoció Econòmica, Dolors Agüera, explica que tot i que els terminis previstos no s’ajusten al calendari actual, no es preveuen complicacions per finalitzar les obres abans del 31 de desembre.

Els 6 projectes aprovats per l’estat dins aquestes ajudes suposen pel municipi una inversió d’1 milió 400 mil €.

El consistori està treballant per buscar les iniciatives que vol presentar el proper any a aquestes ajudes, tot i que encara el govern central no ha confirmat una nova convocatòria pel 2010.

Tot i això el govern parla de realitzar millores viàries en diferents parts del municipi, l’ampliació del casal de l’avi del centre del poble i l’acabament de les grades i el bar del camp de futbol municipal de Sta. Maria. Aquestes són ara com ara les idees previstes tot i que el govern va demanar la col·laboració de la resta de grups per aportar idees sobre projectes susceptibles de ser presentats al Pla Zapatero 2010.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics