URGENT

La nova programació de Ràdio Palafolls començarà el proper dia 21

Compartiu aquesta història

El proper dilluns dia 21 de setembre, l’emissora municipal tornarà a la seva programació habitual de tardor-hivern. Ho farà amb algunes novetats destacades. Entre elles el canvi d’horari d’alguns del programes ja tradicionals del 107.7 fm, com ara el Seguretat Ràdio, l’Hora de la Poesia, i el programa esportiu En Joc.

També es reforçarà la programació informativa i  de reflexió amb nous programes informatius i de tertúlia, per debatre l’actualitat de PLF des de diferents angles.

El programa magazine-musical del matí i de la tarda es mantenen a l’antena de RP, variant i actualitzant les seves seccions per oferir un producte fresc i modificant el seu horari per conciliar els horaris amb els oients i la franja comercial.

La programació arrencarà el proper 21 de setembre i esperem comptar amb vosaltres

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics