URGENT

Èxit de participació en les activitats de la festa major 2009

Compartiu aquesta història

La Festa Major d’enguany s’està caracteritzant per la bona acollida de les activitats organitzades. El pregó del passat dia 8 va comptar amb prop de 2000 espectadors, segons els organitzadors, i els sopars a la fresca, han arrencat amb l’esperat èxit absolut.

La resta d’activitats desenvolupades fins ara també han gaudit de bona participació. Cal destecar de nou la xocolatada popular on es van servir prop de 100 litres de xocolata, o la pujada en globus captiu. Aquesta última activitat havia de durar 2 hores, però es va haver d’allargar cap a 4 hores per tal de poder satisfer la cua de palafollencs que volia pujar en globus i veure PLF des de l’aire.

També han tingut especial èxit les dues primeres edicions de l’Alterfesta, les barraques de PLF, que acabaran avui amb l’actuació de Sinode i de l’orquestra Girasol.

La festa major d’enguany tancarà aquests dissabte amb el correfoc a carrec dels Diablesfolls i amb l’Alterfesta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics