URGENT

L’alcalde de Lloret donaria suport a una consulta sobiranista al municipi

Compartiu aquesta història

El convergent Xavier Crespo ha assegurat que donaria suport a una consulta popular com la que es va fer fa una setmana a Arenys de Munt. Segons l’alcalde de Lloret un referèndum d’aquest tipus és un exercici democràtic que dóna dret a la llibertat d’expressió.

Crespo però, recorda que el resultat d’una votació així no té validesa legal i assenyala que on s’ha d’aprovar és en els parlaments català i espanyol.

Tot i aquests suport Crespo recorda que les preocupacions dels ciutadans són unes altres, com ara l’atur o per si podrà arribar a finals de mes.

El sí de Xavier Crespo sobre la possibilitat de dur a terme un referèndum independentista és el que opinen la majoria d’alcaldes de la demarcació gironina. El diari El Punt n’ha entrevistat una setantena i la immensa majoria estan a favor d’organitzar a les seves viles una consulta com la d’Arenys. Entre ells, també el de Blanes, el també convergent Josep Trias.

 El Punt / Nova Ràdio Lloret

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics