URGENT

RP comença la seva nova temporada radiofònica.

Compartiu aquesta història

A partir d’avui tornen a la graella de programació de RP, els espais habituals de l’emissora local. El gran gruix de programes continuen en el seu horari habitual, i destaca el canvi del magazine musical de la tarda, el Tardes punt 7, que endarrereix el seu horari i enguany començarà a les 5 de la tarda i s’allargarà fins a les 8 del vespre.

Com a novetats d’enguany, l’emissora estrenarà, a principis d’octubre, el programa Fòrum Palatiolo, una tertúlia oberta, en la que cada dimarts es parlarà de l’actualitat de PLF i també dels pobles veïns amb tertulians i també amb participació ciutadana.
Aquests programa complementarà l’oferta informativa de l’emissora, que és la gran aposta de RP.

Els dimecres d’estrena 30 i tants, un repàs exhaustiu a la música i els fets quotidians més rellevants dels nascuts als anys 70 i que van viure la seva infantesa i joventut en els 80 i 90.

Es mantenen els programes iniciats l’any passat com ara Club Local, en el que els grups musicals creats a PLF o pobles veïns són entrevistats i tenen la seva plataforma de presentació en societat, o el programa Que m’estàs preguntant, un concurs per estudiants del municipi.

L’aposta d’enguany, segons la direcció de l’emissora, és incrementar la participació ciutadana, ja sigui com a protagonistes de la informació, de les seccions dels magazines, concursos o opinió.

Pel que fa a la participació, el concurs dGorra amb RP, que cada estiu es desenvolupa a l’emissora i que aquests any ha repartit més de 110 premis entre la seva audiència, ha registrat un augment del 61% de participació respecte l’any anterior, cosa que consolida encara més aquesta emissora com a referent del nostre municipi, també en entreteniment.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics