URGENT

L’any que ve es preveu ampliar l’autopista fins a Lloret de Mar.

Compartiu aquesta història

Actualment s’està fent les obres de perllongament de l’autopista entre PLF i Tordera, mentre s’està enllestint el projecte constructiu del tram entre Tordera i la zona de les Alegries de Lloret, que es calcula que pugui estar acabat abans de finals d’any.
El nou tram fins Lloret de Mar es podria adjudicar, si no hi ha contratemps el proper any, i encara faltaria un últim tram, que va des de les Alegries fins a Canyelles, on s’ha d’unir amb l’actual carretera de Tossa de Mar.

Actualment s’està treballant ràpid per fer el pont que ha de salvar el riu Tordera. En el trencant del Vilar, a la carretera que uneix Blanes i Tordera, ja es poden veure uns grans pilars aixecats, que han de servir per fer el nexe de sortides de l’autopista, cap a Tordera o cap a la Costa Brava.

D’altra banda, segons ha pogut saber RP, aquests divendres al migdia, el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, visitarà les obres de perllongament de l’autopista al seu pas per PLF.

El Punt / Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics