Els voluntaris continuen netejant el fons marí del Maresme i la Selva

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’entitat de Voluntariat de Medi Ambient de l’Alt Maresme (Vamma) ha retirat aquests cap de setmana 300 quilos de brossa de la platja de Sant Anton, a Blanes. Entre les troballes enfonsades hi ha havia bateries d’embarcacions, un carro de supermercat, una cadira de despatx, rodes de cotxes, mòbils i pedres per aguantar para-sols. En les tasques de neteja van participar-hi sis submarinistes, mentre diverses persones col·locades a les passarel·les s’encarregaven d’anar pujant a la superfície els elements trobats.

L’entitat organitza cada any neteges al fons marí de diferents poblacions. La campanya d’enguany continua. Després de passar per Calella, Canet, Arenys, Sta Susanna, Malgrat i diferents platges de Blanes, l’última neteja serà a l’octubre a Lloret de Mar.

És el 6è any que s’organitza aquestes neteges que tene una doble finalitat . Per una banda eliminar la brossa que s’hi ha abocat i no s’ha integrat en el medi, i per l’altra banda, es vol conscienciar la població perquè no llenci brossa a les rieres, ni als rius, ni al mar.

 

Diari Girona / Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics